humor, móka, cagás

Humorprofesszor

Humorprofesszor

The Eric Andre Show (4 db. évad)

2018. február 11. - raoul?

Eljött az újabb, ezúttal a második bejegyzés ideje, és mi lehet vajon az az Eric André Show?
Na, mégis mi a büdös franc lenne, hát ez:ericandreshow01.jpg
Vegyük csak sorban, balról jobbra...
- Hannibal Buress mint önmaga, ő Eric Andre szárnysegédje, a díszfasz, a humortárs. Eric Andre ősellensége és kollégája.
- Eric Andre mint önmaga, a képen kiváltképpen kulturált pozitúrában, az asztalnál békésen üldögélve sajnos (vagy nem, miért lenne sajnos?) nem azt csinálja, amit általában a műsorban csinálni szokott. Ugyan már látni véljük a kikandikáló fenyegetést a kép sugározta baljós nyumalomból, mégse tudjuk mi vár ránk.
Ha mondjuk menet közben bekapcsolódunk véletlenül az Eric André Show egyik epizódjába, valószínű, hogy éppen valami nagyon agresszív/kifejezetten irritáló eseménybe fogunk botlani, átvitt- és mentális értelemben. Néha a komédiázás, de inkább az anti-komédiázás van előtérben, máskor meg egyenesen horrorba illő feszültségkeltésnek lehetünk váratlan tanúi. Vagy mondjuk annak, hogy egy kutya lóg Eric Andre karján, miközben a másik karja lángol. Így kell elképzelni:ys1ssbtleke_market_maxres.jpgNa, ez már jobban illusztrálja azt amiről beszéltem. Erre már lehet mondani, hogy igen, ilyen ez az Eric Andre show.
A főcímek díszletszétverő performanszai rögtön világos képet adnak arról, hogy milyen természetű földekre evezünk, de biztosak csak abban lehetünk, hogy vagy Eric, vagy Hannibal, de valaki meg fog halni. 
Ha azt kérdezed, ugyan mi történhet még itt egész pontosan, és ezt anélkül akarod megtudni, hogy LETÖLTENÉD majd MEGNÉZNÉD a saját szemeiddel, akkor ezt mondom: történik itt minden, nincs hiány a sorozat (egyik) védjegyévé vált őrült utcai prenkekből, a teljesen érthetetlenül felbukkanó Kraft Punkból, és az igen nagy népszerűségnek örvendő, botrányos Bird Up!ból sem, mely alapjbaiban rengette meg nézők millióinak világképét. Emellett vannak sztárinterjúk, mint minden rendes talksóban, pl. az igazi George Clooneyval, vagy az amúgy tényleg igazi Jack Blackkel. Az őrületben természetesen a vendégek is részesülnek, mivel rend szerint jól kibabrálnak velük. A mit sem sejtő Jimmy Kimmelt például a székének vászna alatt bújó ember csiklandozta heréjén.
És igen, szembesüljünk a nyilvánvalóval: Eric valóban sokat merített a korai adult swimes Space Ghostból (mely gyakorlatilag szintén antitolksó), a Wonder Showzenből, vagy a híres Tim & Ericből, de a hozott anyagok ellenére mégis műsorának kovácsa marad. Kellemetlen sztendapmonológjaival és ámokfutó kirohanásaival hozzáadja azt az eksztra szarréteget, ami az ő saját tulajdon találmányává teszi a sót.

Ugyan mára már nehezen talál vendéget aki megbízna benne, de úgy tűnik ebben a formulában ez ugyanannyira tipikus következmény, mint amennyire követelmény az, hogy legyen tudatlan áldozat. Szóval ez így nagyjából ennyi. Szép volt, jókor volt rossz helyen (vagyis jó helyen), és hozott egy kis friss vért a móka világába. Igazi emberi vért. Ami egy jó dolog.1118full-the-eric-andre-show-screenshot.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azvicces.blog.hu/api/trackback/id/tr3913653254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása